Autodíly Malucharo

Vítám Vás v novém odvětví AUTODÍLY MALUCHARO. E-shop Malucharo je již na trhu 7 let a za tu dobu si získal svým osobním přístupem mnoho věrných zákazníků. Čím dál častěji se mě zákazníci ptají, zda bych uměl díly i na běžné vozy. Dlouho jsem se této myšlence bránil, ale po zralé úvaze a vašem zájmu jsem rozhodl toto uskutečnit.

Snad každý Fiatkář má totiž minimálně ještě jedno vozidlo k dennímu provozu, které potřebuje tu a tam také nějakou opravu. Proto jsem navázal spolupráci s několika dodavateli náhradních dílů a díky tomu Vám mohu nabídnout velmi zajímavé ceny.

A jak to bude fungovat?

Pokud potřebujete náhradní díly i na váš běžný vůz, napište mi do emailu info@malucharo.cz, o jaký díl máte zájem, plus VIN vašeho vozu. Do 24 hodin Vám zašlu cenovou nabídku a bude už jen na vás, zda ji využijete. Jestliže se rozhodnete nabídku využít, vámi požadovaný díl mám do 24 hodin a mohu ihned odeslat za standardních podmínek Maluchara, ideálně doporučuji kombinovat i s nějakou objednávkou dílů na Fiatka, bude to tak za jedno poštovné, pokud se to vleze do limitu 30 kg.

Věřím, že i s těmito díly od Maluchara budete spokojeni.

Těším se na spolupráci

S pozdravem Tomáš Mládek

majitel internetového obchodu Malucharo